Ik ben meer dan IBD, fiets jij met mij mee?

Kirsten Zwitser
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (239%)

Ik ben Kirsten Zwitser en ben de afgelopen 3,5 jaar 7 keer geopereerd aan een hardnekkige fistel door de ziekte van Crohn. Toch ben ik niet IBD, ik ben veel meer dan dat!

De periode van ziekenhuis in ziekenhuis uit, operatietafel op operatietafel af, verdriet, pijn, boosheid en andere emoties heeft veel met mij gedaan. Tijdens deze periode heb ik niet zelf één van mijn grootste passies kunnen beleven, namelijk wielrennen. Deze periode heeft mij tot een ander mens gemaakt, en dan wel in positieve zin. Een mens dat zich recht in de ogen aan kan kijken en het leven weer aandurft. Een mens dat beseft dat het leven mooi is en alleen jijzelf in staat bent om dat in het leven te zien en te beleven wat je zelf wilt.

Het is mijn droom om mijn lijf weer zo sterk te maken dat het alles weer aan kan wat ik er mee wil doen en anderen te inspireren dat wat je zelf wilt dat je dat kan!! Wielrennen is één van de punten op mijn lijst. "Fiets mee voor IBD" is voor mij een extra drive om deze droom te verwezenlijken.

Ik ben meer dan de diagnose IBD, ik ben een mens met een passie, een mens met een lijf dat zo ziek en sterk is als ik het zelf maak.

Het geld wat ik op ga halen dat is nodig om mensen met de medische diagnose IBD te helpen hun leven weer te leven. Want, ik ben meer dan IBD, fiets jij met mij mee?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
02-09-2017 | 11:38
01-09-2017 | 20:31
26-08-2017 | 15:31
19-08-2017 | 19:20
19-08-2017 | 15:57