MadebyMar voor CCUVN

Mar van Vuren

( Inschrijfgeld voor kunstenaar voor 12 en 13 april 2019 )

Normal d50ec621c105683e1d9cd247a4c4f50faf4e1162
Qr
van totaal € 100 (75%)

Naaste familie heeft al jarenlang te kampen met de ziekte van Crohn. Van nabij heb ik gezien wat voor een impact het heeft gehad op hun levens. Een hoop dingen zijn opeens niet zo vanzelfsprekend meer en het brengt aardig wat belemmeringen met zich mee. En omdat aan de buitenkant niet duidelijk zichtbaar is wat er aan de hand is, komt er vaak nog een portie onbegrip uit de omgeving bovenop. Steeds vaker hoor ik in mijn omgeving van mensen die last hebben van één van deze aandoeningen. Het lijkt wel vaker voor te komen? Of komt er nu meer bekendheid hierover? Hoe dan ook, het is zeker geen overbodige luxe om meer aandacht te krijgen wat IBD teweeg brengt bij patiënten. 

Het werk wat ik heb gemaakt voor CCUVN laat een jonge vrouw zien die alleen in het water staat. Boven de oppervlakte is aan haar niets bijzonders te zien. Het deel onder water geeft een heel ander beeld. In haar handen houdt zij een glazen object vast met daarin een bom. Of de bom af zal gaan en wanneer is onzeker. En op de achtergrond gaat het leven van alledag voort..

Meer kunst van MadebyMar is te zien op facebook.com/madebymar1, instagram.com/madebymar_art

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
20-09-2018 | 16:14