Steun je Ray tegen IBD?

Ray Aeckerlin

( Inschrijfgeld voor deelname | Lid van team: TEAM C&C )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (124%)

Het mooiste cadeau wat ik me op dit moment kan wensen is een leven zonder ziek te zijn. Graag zou ik daarom jouw hulp willen vragen om een donatie te doen, of samen met mij mee te fietsen. Dat zou voor mij een grote steun in de rug zijn in deze moeilijke periode en je ondersteunt onderzoek naar mijn ziekte; wat weer ten goede van mijn gezondheid zal zijn.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
14-04-2019 | 10:42
12-04-2019 | 11:55
11-04-2019 | 19:57
10-04-2019 | 10:50
09-04-2019 | 17:32 ray veel succes
Bekijk alle

Mijn Persoonlijk Verhaal

13-03-2019 | 20:28 Vandaag is het mijn verjaardag. Een mooi moment om stil te staan hoe het met me gaat. Velen weten dat ik alweer bijna anderhalf jaar thuis zit door een burn-out en mijn chronische darmziekte Colitis Ulcerosa, ook wel IBD genoemd. Zelfs op mijn eigen verjaardag moest ik naar het ziekenhuis. Ditmaal om infusen en injecties te bespreken om mijn onlangs opgevlamde ontsteking weer te bestrijden. Daarom zou ik nu, op mijn verjaardag, graag mijn aandacht willen vragen voor mijn strijd tegen mijn chronische ziekte. Helaas is er nog veel onbekend over mijn aandoening, waar ik zelf ook de gevolgen van ondervind. Het mooiste cadeau wat ik me op dit moment kan wensen is een leven zonder ziek te zijn. Graag zou ik daarom jouw hulp willen vragen om een donatie te doen, of samen met mij mee te fietsen. Dat zou voor mij een grote steun in de rug zijn in deze moeilijke periode. Ik hoop dat jullie mij daarin willen helpen en ook dit bericht te delen met anderen.Voor verdere vragen mag je me altijd appen. Ik dank jullie alvast voor je empathie en zie de donaties graag tegemoet via: https://www.kominactievooribd.nl/actie/ray-aeckerlin/donerenWil je met me mee fietsen? Leuk! Klik dan op onderstaande link:https://www.kominactievooribd.nl/team/live-slow-ride-fast/meedoen/wie-ben-jij En vergeet niet: "Live Slow, Ride Fast"
Lees meer