Fiets mee voor IBD 2019

Nog te gaan

van totaal € 22.500 (0%)

Schrijf je in voor een geweldig fietsevenement ' Le tour du CCUVN' 

Het 40 jarig jubileum van de CCUVN zal door een prachtig sportief evenement kleur worden gegeven.

Ten bate van onze vereniging zal er voor alle wielerliefhebbers in de omgeving van Bussum een unieke tocht worden georganiseerd.

Heb je er altijd stiekem van gedroomd om ooit als een echte wielrenner nergens te hoeven stoppen en lekker in de luwte van de grote groep de benen te sparen en met speels gemak 80 kilometer onder de wielen te laten glijden. Dan is de CCUVN jubileum tour helemaal iets voor jou of voor je sportieve  familie leden en vrienden.

Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal rugnummers (max. 250) beschikbaar. Je kunt je nu alvast voor inschrijven voor het evement, zodat je straks zeker van de partij kan zijn. Klik hier voor de voorinschrijving.

Met deze tocht zorgen we voor meer aandacht voor de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa en halen we geld op voor meer onderzoek naar deze ernstige, soms invaliderende, ziekte. 

Lees op wie, wat, waar  voor meer achtergrond informatie. Klik hier voor inschrijfkosten en aanmelding, en lees ook de voorwaarden.

 

 

Contactgegevens
Tineke Markus, directeur
CCUVN
Houttuinlaan 4b
3447 GM Woerden

t.markus@crohn-colitis.nl 

0348-480346

Op 13 april 2019 om 10.00 uur klinkt het startschot voor ' Le tour du CCUVN', een prachtige 80 kilometer wielertocht in de omgeving van Bussum. 
De CCUVN jubileum tour zal worden begeleid door 8 officiële motards van de wielrenunie.  Onder hun leiding zal er een rit worden gereden  waarbij er een tempo rond de 27 a 28 kilometer per uur zal worden aangehouden. (Iedereen met een racefiets kan dus mee doen)

Er is slechts 1 spelregel van kracht;  “Het peloton wacht op niemand”!!.

Achter het CCUVN peloton rijdt een professionele materiaal wagen die zodra je panne hebt je zo snel mogelijk weer op de fiets zet. Tevens krijg je een sterke knecht mee die op jou wacht en je weer terug naar het peloton brengt.  Het is dus zaak om gedurende een kleine 3 uur slim en geconcentreerd je plaats in het peloton te veroveren en te verdedigen. Heel leuk zou het zijn wanneer er teams worden samengesteld, maar individuele inschrijvingen zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Als er namens de CCUVN maar een bont gekleurd lint van 250 deelnemers door het landschap trekt.

Het is de bedoeling dat we allemaal gezellig de finish halen, maar zijn de benen zo vroeg in het seizoen nog niet optima forma,  dan is de chauffeur van de bezemwagen altijd je beste vriend.  

De organisatie houdtje de komende tijd op hoogte en is inmiddels bezig met de aanvraag van de benodigde vergunningen. de CCUVN en organisatie hoopt op veel enthousiasme. Je kunt je belangstelling alvast kenbaar maken middels de voorinschrijving. Een rugnummer in dit unieke peloton kost 50 euro, maar je krijgt er een beleving voor terug die je nooit meer zal vergeten.

 

 

Schrijf je nu alvast in voor dit evenement en maak je eigen actie pagina aan om nog meer mensen uit te nodigen jou te sponsoren en meer geld op te halen voor meer onderzoek naar het ontstaan, behandeling en voorkomen van IBD.

Voor 50 euro bent u officieel sponsor en deelnemer aan Le tour du CCUVN. 

Wanneer je voor elke kilometer je nog met 0.50 cent laat sponsoren (40 euro) bent je officieel kopman/vrouw van het grote CCUVN peloton. 

Zoals bekend verdienen kopmannen en vrouwen in het peloton een beschermde status dus laat je verassen en vind die sponsoren die jouw rit helemaal onvergetelijk maakt.

Voor dit evenement hebben we ook een prachtig shirt en short met de logo's van de vereniging. Deze zijn te bestellen op onze website. Een mooie kwaliteit voor een goede prijs. € 60.00 per shirt of broek. Leden krijgen 10 euro korting. 

 

De kosten van het deelnemen bedragen 50 euro per peroon en hiervoor krijg je onderweg verzorging, na afloop een lunch en kun je deelnemen aan het 40 jarig Jubileum van de CCUVN dat als titel heeft; 'De kunst van leven met IBD'.

Aan iedere deelnemer vragen we bovendien om 40 euro sponsorgeld op te halen. Hiermee kunnen we meer onderzoek doen naar ontstaan en behandeling van de ziekte en natuurlijk ook meer bekendheid voor deze ziekte realsieren. 

U kunt zich laten sponsoren voor deze 40 euro of meer natuurlijk.