Fiets mee voor IBD 2019

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 13.500 (67%)

Fiets mee voor IBD op 13 april 2019.

Schrijf je in voor 'Le Tour du CCUVN', een geweldig wielerevenement  

In het kader van het 40-jarig jubileum van de CCUVN, organiseren we 'Le tour du CCUVN', een uniek sportief evenement voor alle wielerliefhebbers. De start en finish zijn bij 't Spant in Bussum. Met deze wielertoertocht zorgen we voor meer aandacht voor de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. De opbrengst is bestemd voor onderzoek naar deze ernstige, soms invaliderende ziekte. 

Heb je er altijd stiekem van gedroomd om ooit als een echte wielrenner nergens te hoeven stoppen en lekker in de luwte van een grote groep met speels gemak 80 kilometer onder de wielen te laten glijden? Dan is de CCUVN-jubileumtour iets voor jou!

Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal rugnummers (maximaal 50) beschikbaar. Schrijf je nu in voor dit geweldige evenement en maak je eigen pagina aan om extra geld op te halen voor meer onderzoek. 

Kijk op wie, wat, waar  voor meer achtergrondinformatie. Klik hier voor inschrijfkosten en aanmelding, en lees ook de voorwaarden.

 Klik hieronder op START ACTIE en je vul je gegevens in. Dan ben je verzekerd van een plaats in 'Le Tour du CCUVN'. 

 

Contactgegevens
Tineke Markus, directeur
CCUVN
Houttuinlaan 4b
3447 GM Woerden

t.markus@crohn-colitis.nl 

0348-480346

Op 13 april 2019 om 10.00 uur klinkt het startschot voor 'Le tour du CCUVN', een wielertocht van 80 kilometer in de prachtige omgeving van Bussum. 

De CCUVN jubileumtour wordt begeleid door acht officiële motards. Onder hun leiding rijden we een rit met een tempo van rond de 27 a 28 kilometer per uur. Iedereen met een racefiets kan dus mee doen. Er is slechts 1 spelregel en die luidt:  “Het peloton wacht op niemand!”. Achter het CCUVN-peloton rijdt een professionele materiaalwagen die je zo snel mogelijk weer op de fiets zet als je panne hebt. Tevens krijg je een sterke knecht mee die op jou wacht en je weer terug naar het peloton brengt. Het is dus zaak om gedurende een kleine drie uur slim en geconcentreerd je plaats in het peloton te veroveren en te verdedigen. Het is de bedoeling dat we met elkaar de finish halen, maar zijn de benen zo vroeg in het seizoen nog niet optima forma,  dan is de chauffeur van de bezemwagen altijd je beste vriend.  

Het zou leuk zijn wanneer er teams worden samengesteld, maar individuele inschrijvingen zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Als er namens de CCUVN maar een bont gekleurd lint van 50 deelnemers door het landschap trekt.

Maak een actiepagina in en daarmee ben je verzekerd van je inschrijving.  Je kunt individueel meedoen of een team vormen..

Voor 50 euro ben je officieel sponsor en deelnemer aan Le tour du CCUVN. je krijgt de begeleiding van de motards, bij ontvangst een drankje en na afloop een lunch op de informatiemarkt in 't Spant in Bussum. 

 

 

Maak je eigen actiepagina aan waarop je mensen kunt uitnodigen jou te sponsoren. Zo kunnen wij nog meer geld inzamelen voor onderzoek naar het ontstaan, de behandeling en het voorkomen van IBD.

Voor € 50 ben je officieel sponsor van en deelnemer aan Le tour du CCUVN.  Je krijgt verzorging onderweg, begeleiding van de motards, bij ontvangst een drankje en na afloop een lunch op de informatiemarkt in 't Spant in Bussum.

Shirt en short CCUVN

Voor dit evenement hebben we een speciaal shirt en ook een short met de logo's van de vereniging. Deze zijn te bestellen op onze website. Een mooie kwaliteit voor een goede prijs; € 60.00 per shirt of broek. Leden van de CCUVN krijgen 10 euro korting. 

 

Deelname aan dit wielerevenement bedraagt € 50 per persoon.

Voor € 50 ben je officieel sponsor van en deelnemer aan Le tour du CCUVN. Je krijgt verzorging onderweg, begeleiding van de motards, bij ontvangst een drankje en na afloop een lunch op de informatiemarkt in 't Spant in Bussum. 

Extra donaties voor meer onderzoek

Aan iedere deelnemer vragen we bovendien om zich te laten sponsoren en zo € 40 (of meer) op te halen. Hiermee kunnen we onderzoek doen naar het ontstaan en de behandeling van IBD en meer bekendheid voor Crohn en colitis ulcerosa realiseren. 

 

 

Bekijk alle
17-04-2019 | 13:34 Aan: Ma&Pa
15-04-2019 | 15:15 Aan: Voor een positief leven met Crohn!
15-04-2019 | 13:52 Aan: Post voor Crohn
14-04-2019 | 10:42 Aan: Steun je Ray tegen IBD?
14-04-2019 | 09:30 Aan: In actie voor Lisa